ΗΡΑΚΛΗΣ

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ «ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ» ΣΕ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΦΙΛΠρόσφατα το Facebook εγκαινίασε τη νέα εμφάνιση στη σελίδα του προφίλ. Οι περισσότεροι χρήστες δεν είναι ευχαριστημένοι με τη νέα εμφάνιση, και η αλλαγή στο παλιό layout δεν είναι εφικτή από τις ρυθμίσεις. Στον οδηγό που ακολουθεί θα δείτε τον τρόπο να επαναφέρετε την παλιά σελίδα προφίλ στο Facebook.Για να γίνει η επαναφορά, πρέπει να απενεργοποιηθεί προσωρινά ο λογαριασμός σας. Αυτό είναι απόλυτα ασφαλές, και δεν θα χάσετε τίποτα από τις πληροφορίες του λογαριασμού σας, αρκεί να ακολουθήσετε πιστά τον οδηγό μας. Το μόνο που θα αλλάξει, είναι..... η εμφάνιση της παλιάς σελίδας προφίλ στο Facebook.
Step 1

Μπείτε στο λογαριασμό σας Facebook, και κάντε κλικ πάνω δεξιά στο κουμπί Λογαριασμός, και από εκεί επιλέξτε Ρυθμίσεις λογαριασμού.

facebook_old_1


Step 2

Στην καρτέλα των ρυθμίσεων, στο τέλος τη σελίδας, θα δείτε την επιλογή "Απενεργοποίηση λογαρισμού". Κάντε κλίκ εκεί.

facebook_old_2


Step 3

Τώρα, το facebook θα σας ζητήσει το λόγο της αποχώρησης σας. Εσείς πρέπει να επιλέξετε "Αυτό είναι προσωρινό. Θα επιστρέψω."

facebook_old_3

Αμέσως μετά, θα σας ζητηθεί να εισάγεται τον κωδικό σας, και να συμπληρώσετε ένα πεδίο captcha. Μόλις ολοκληρώσετε και αυτό το βήμα, ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί προσωρινά.
Το μόνο που έμεινε τώρα, είναι να κάνετε ξανά login στο facebook με τα στοιχεία σας, και θα έχετε την παλιά σελίδα προφίλ.

4 σχόλια:

 1. Λυπάμαι Ηρακλή, αλλά η μέθοδος αυτή την οποία επαναλαμβάνω καθημερινά δεν έχει κανένα αποτέλεσμα... Το timeline παραμένει.
  Αν μπορούσε να βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος...

  Άννα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όντως, το δοκίμασα κι εγώ και δεν αλλάζει τίποτα μ΄αυτό τον τρόπο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν το επέλεξα εγώ...μου επιβλήθηκε απο το f/b! Μου έδωσε απλά χρονικό περιθώριο το οποίο εξαντλήθηκε και μετετράπη...
  Δεν είναι τόσο λειτουργικό όσο το πρώτο,αλλά θα το συνηθίσουμε κι'αυτό...εδώ συνηθίσαμε άλλα χειρότερα στην ζωή μας και στο χρονολόγιο του φατσοβιβλίου θα κολλήσουμε? :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. το δοκιμασα και εγω τιποτα δεν κανει μας κοροιδευουν καλα τοσο τοσο δυσκολο ειναι να μην υπαρχει καποιος ευκολος δρομος

  ΑπάντησηΔιαγραφή